יום חמישי, 10 בדצמבר 2009

טיפ של אלופים לימים קרים

קר בחוץ, מרק מפנק, בין אם מרק בטטה / אפונה / עגבניות / וכו' - הטיפ שלי (אגב, לא באמת שלי - קיבלתי מאחד המלצרים במסעדת פפרדלה ברחובות...) - תוסיפו שמן זית. פשוט, לקחת שמן זית (איכותי!!! כבישה קרה, אני מעדיף סורי, גם מנזלינו הולך..) ולהוסיף למרק. הרבה (בריא, לא נורא...) .

בין רגע המרק ישתדרג פלאים!!
לא תאמינו!!

ספרו לי.. (גם אם לא אהבתם - No Chance...)

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More