tag:blogger.com,1999:blog-512614673570269743.post3128362119321288990..comments2023-06-11T09:27:53.807+03:00Comments on דוסיבלוג: ערב אחד, בעודי עומד ומכין לי קפוצ'ינו משובחdosibloghttp://www.blogger.com/profile/06907350836700981365noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-512614673570269743.post-61176395242914090032009-09-09T22:21:03.500+03:002009-09-09T22:21:03.500+03:00שמע..עבדתי הרבה בקייטרינג וגם בעמדת הקפה.
אתה לדעת...שמע..עבדתי הרבה בקייטרינג וגם בעמדת הקפה.<br />אתה לדעתי שורף את החלב, יש מקציפים אחרים שלא ישרפו לך את החלב בחום.<br /><br />אם אתה משתמש במקציף כזה, אולי עדיף שתלך על חלב שמתאים לקפה, או קרם כזה לקפה...ואז לא תשרוף אותו....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-512614673570269743.post-72059603936773408812009-07-23T02:10:22.527+03:002009-07-23T02:10:22.527+03:00מנחם היקר,
צר לי אבל זהו קפוצ'ינו בלבד, משובח...מנחם היקר,<br /><br />צר לי אבל זהו קפוצ'ינו בלבד, משובח הוא לא ואני לא<br />רוצה לקלקל לך את ההרגשה, עם המכונה שלך לא תקבל <br />הקצפה נאותה, שוט הקפה מאוד ירוד בגלל המכונה בה<br />אתה עושה שימוש.<br /><br />אני ממליץ לך לקנות מקציף ידני שעולה 100 ש"ח ונותן<br />תוצאה של מיקרו בועות ללא שריפת החלב, אתה תרגיש<br />כבר את ההבדל.Anonymousnoreply@blogger.com